Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

  vlagKerstreizen

   vlagWintersport

   • Oostenrijk - Tirol
    26 januari 2019
    Nassereith, gelegen in het Gurgltal op een hoogte van 843m, aan de voet van de 1.212m hoge Fernpas. Het dal met zijn bossen en bergen vormt een prima gebied voor langlaufen en wandelen. We kunnen van hieruit naar Hoch-Imst op 15 minuten vanwaar u naar een hoogte kunt van 2.100m. Of naar het uitgebreide skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen op een 1.000m hoog plateau aan de voet van de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze, met o.a. de bekende skiplaatsen Biberwier (tot 2.412m.), Lermoos (tot 2.233m.)en Ehrwald (tot 1.925m). Qua gezelligheid biedt Lermoos de meeste flair, met ruim 20 restaurants, o.a. ook op de piste van het skigebied de Grubigstein. Een prima verblijf bij Familie Graber van hotel Gurgltalblick, bekend om zijn gastvrijheid en goede maaltijden.
    Toon deze reis

   We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.