Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

 • Drenthe - Witteveen
  Maandag 20 november 2017
  De provincie Drenthe hebben we enige tijd overgeslagen, maar het is er zo mooi, dat het eigenlijk niet in ons programma mag ontbreken. Dit keer nemen u mee naar de omgeving van Witteveen, een klein plaatsje gelegen tussen Westerbork en Emmen. Drenthe is een rustige provincie met veel natuurschoon, het glooiende gebied met veel bos en heide, maar ook de uitgestrekte veengebieden, met daarin verscholen leuke plaatsen leent zich natuurlijk uitstekend voor het maken van excursies. Uiteraard wordt er 4x een klaverjasdrive georganiseerd zoals te doen gebruikelijk om leuke prijsjes.
  Toon deze reis

vlagKerstreizen

 • Gaasterland - Rijs
  Maandag 23 december 2017
  Na het uitstekende verblijf tijdens de kerst van 2015 en 2016 zijn we verheugd u deze bestemming met de kerstdagen aan te kunnen bieden. Centraal gelegen in het Gaasterland biedt dit een mooie uitvalsbasis in Friesland. Daardoor kunnen wij u een afwisselende reis aanbieden. Het plaatsje Rijs is een klein plaatsje gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij het IJsselmeer. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie kerstreis te bezorgen
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant - Made
  Maandag 23 december 2017
  Met deze bestemming kunnen wij u iets geheel nieuws met de kerst brengen. Naar de provincie Noord-Brabant met als standplaats Made. Centraal gelegen biedt Made een mooie uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen met de spreekwoordelijke gezelligheid, rijke geschiedenis en ongerepte natuur. De plaats Made heeft een centrum-functie wat goed te zien is aan het winkelbestand. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie
  Toon deze reis

vlagWintersport

 • Oostenrijk - Tirol
  20 januari 2018
  Een nieuwe reis naar Nassereith, gelegen in het Gurgltal op een hoogte van 843m, aan de voet van de 1.212m hoge Fernpas. Het dal met zijn bossen en bergen vormt een prima gebied voor langlaufen en wandelen.We kunnen van hieruit naar Hoch-Imst op 15 minuten vanwaar u naar een hoogte kunt van 2.100m. Of naar het uitgebreide skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen op een 1.000m hoog plateau aan de voet van de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze, met o.a. de bekende skiplaatsen Biberwier (tot 2.412m.), Lermoos (tot 2.233m.)en Ehrwald (tot 1.925m). Qua gezelligheid biedt Lermoos de meeste flair, met ruim 20 restaurants, o.a. ook op de piste van het skigebied de Grubigstein. Een prima verblijf bij Familie Graber van hotel Gurgltalblick, bekend om zijn gastvrijheid en goede maaltijden.
  Toon deze reis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.