Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland

 • Brabant
  Reis nr. 4 | 5 dagen vanaf € 345,-
  In het zuiden van ons land vinden we provincie Noord-Brabant. Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. We nemen u mee naar de streek net ten zuiden van de grote rivieren en aan de noordkant van Noord-Brabant, de streek rondom Made. De Made ontstond als een verzameling boerderijen op de stadsweide (die Meede) van de stad Geertruidenberg. In 1346 werd toestemming gegeven om huizen op deze weide te bouwen. Made werd pas in 1795 losgemaakt van Geertruidenberg, en werd enkele jaren later iets noordelijker gelegen vissersdorp Drimmelen samengevoegd tot één gemeente. In 1997, bij een gemeentelijke herindeling, werden de gemeentegrenzen weer gewijzigd. [...]
  Toon deze reis

 • Drenthe
  Reis nr. 8 | 5 dagen vanaf € 339,-
  De provincie Drenthe hebben we enige tijd overgeslagen, maar het is er zo mooi, dat het eigenlijk niet in ons programma mag ontbreken. Dit keer nemen u mee naar de omgeving van Witteveen, een klein plaatsje gelegen tussen Westerbork en Emmen. Drenthe is een rustige provincie met veel natuurschoon, het glooiende gebied met veel bos en heide, maar ook de uitgestrekte veengebieden, met daarin verscholen leuke plaatsen leent zich natuurlijk uitstekend voor het maken van excursies. Uiteraard wordt er 4x een klaverjasdrive georganiseerd zoals te doen gebruikelijk om leuke prijsjes.
  Toon deze reis

 • Gaasterland
  Reis nr. 2 | 5 dagen vanaf € 350,-
  Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Gaasterland - Rijs
  Reis nr. 6 | 5 dagen vanaf € 365,-
  Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. De hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 meter boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Gelderland
  Reis nr. 1 | 5 dagen vanaf € 365,-
  Gelderland is een bijzonder grote provincie en heeft vele leuke plekken en plaatsen waar het leuk is. Als we achter Nijmegen kijken vinden we de Ooijpolder en vlak daar achter is Millingen gelegen, op zeer korte afstand vanaf de Nederlands-Duitse grens. Deze hogere ligging biedt enige bescherming tegen hoogwater. In Millingen wordt een bijzondere plaats ingenomen door de Heerbaan, de as die deel uitmaakt van een tracé van Leiden tot Keulen. Deze route stamt uit de Romeinse tijd en is ouder dan de huidige loop van de rivier. Het dorp heeft een middeleeuwse stratenpatroon. Gelegen aan de zuidkant van het stroomgebied van de Rijn is het een uitstekende plek om de omgeving te verkennen.
  Toon deze reis

 • Veluwe
  Reis nr. 5 | 5 dagen vanaf € 380,-
  De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre, nu de provincie Gelderland. Dit gebied beslaat circa 1.000 km². Het is op het land gezien ons grootst aaneengesloten natuurgebied. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Centraal op de Veluwe vinden we Vierhouten, niet voor niets heet dit dorp Vierhouten omdat je naar elke windstreek door het bosrijke gebied rijdt. Een gebied met open heide, koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Hier kunnen we alle kanten op om u wat moois te laten zien van deze omgeving.
  Toon deze reis

 • Zeeland
  Reis nr. 7 | 5 dagen vanaf € 365,-
  De provincie Zeeland is altijd een veelgevraagde bestemming vanuit Noord-Holland. Zeeland is een bijzonder waterrijke provincie met een grote geschiedenis. Na Amsterdam was immers Middelburg de belangrijkste stad van de VOC. De watersnoodramp van 1953 heeft Zeeland voorgoed doen veranderen. Enorme waterwerken zijn op gang gekomen om Zeeland veilig te maken, deze werken zijn wereldwijd bekend. De oude stadjes en verscholen dorpen zijn meer dan ooit toegankelijk. In Zuid Beveland verblijven we mooi centraal om een bezoek te brengen aan Walcheren, Schouwen Duiveland en natuurlijk Noord- en Zuid Beveland.
  Toon deze reis

 • Zuid-Limburg
  Reis nr. 3 | 5 dagen vanaf € 395,-
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantastische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog versterkt lijkt te worden door de vriendelijke 'zachte g', die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

vlagKlaverjasreizen

 • Gelderland-Vierhouten
  Maandag 20 maart en 6 november 2017
  De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre, nu de provincie Gelderland. Dit gebied beslaat circa 1.000 km². Het is op het land gezien ons grootst aaneengesloten natuurgebied. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Centraal op de Veluwe vinden we Vierhouten, niet voor niets heet dit dorp Vierhouten omdat je naar elke windstreek door het bosrijke gebied rijdt.
  Toon deze reis

 • Limburg - Valkenburg
  Maandag 27 maart en donderdag 16 november 2017
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

 • Zeeland - Wemeldinge
  Maandag 13 maart en 13 november 2017
  De province Zeeland is altijd een veel gevraagde bestemming vanuit Noord-Holland. Zeeland is een bijzonder waterrijke provincie met een grote geschiedenis. Na Amsterdam was immers Middelburg de belangrijkste stad van de VOC. De watersnoodramp van 1953 heeft Zeeland voorgoed doen veranderen. Enorme waterwerken zijn op gang gekomen om Zeeland veilig te maken, deze werken zijn wereldwijd bekend. De oude stadjes en verscholen dorpen zijn meer dan ooit toegankelijk. In Zuid Beveland verbljiven we mooi centraal om een bezoek te brengen aan Walcheren, Schouwen Duiveland en natuurlijk Noor- en Zuid Beveland.
  Toon deze reis

vlagWintersport

 • Oostenrijk-Wildschönau
  Zaterdag 28 januari 2017
  Wederom naar Oberau, centraal gelegen in de regio Ski Juwel Alpbachtal Wildschönaum, dit keer verblijven we hier 7 nachten. Het skigebied in deze regio beslaat samen ruim 109km pistes (47 liften) tot max. 2025 meter hoogte. Dit skigebied behoort sinds 2012 tot de top 10 van Tiroler skigebieden en staat bekend om zijn gevarieerde afdalingen. Oberau is gelegenop 936 meter hoogte en ligt in een prachtige, bosrijke omgeving tussen Auffach en Niederau (elk op 4 km afstand). We verblijven in het Aktivhotel Elan***+, met ruime kamers, overdekt zwembad,sauna, zonneterras,onder Nederlandse leiding.
  Toon deze reis

vlagWintersport

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.