Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

 • Drenthe - Witteveen
  Maandag 20 november 2017
  De provincie Drenthe hebben we enige tijd overgeslagen, maar het is er zo mooi, dat het eigenlijk niet in ons programma mag ontbreken. Dit keer nemen u mee naar de omgeving van Witteveen, een klein plaatsje gelegen tussen Westerbork en Emmen. Drenthe is een rustige provincie met veel natuurschoon, het glooiende gebied met veel bos en heide, maar ook de uitgestrekte veengebieden, met daarin verscholen leuke plaatsen leent zich natuurlijk uitstekend voor het maken van excursies. Uiteraard wordt er 4x een klaverjasdrive georganiseerd zoals te doen gebruikelijk om leuke prijsjes.
  Toon deze reis

 • Gaasterland - Rijs
  Maandag 2 oktober 2017
  Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Gelderland - Vierhouten, Veluwe
  Maandag 6 november 2017
  De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre, nu de provincie Gelderland. Dit gebied beslaat circa 1.000 km². Het is op het land gezien ons grootst aaneengesloten natuurgebied. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Centraal op de Veluwe vinden we Vierhouten, niet voor niets heet dit dorp Vierhouten omdat je naar elke windstreek door het bosrijke gebied rijdt.
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant - Made
  Maandag 25 september 2017
  In het zuiden van ons land vinden we provincie Noord-Brabant. Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. We nemen u mee naar de streek net ten zuiden van de grote rivieren en aan de noordkant van Noord-Brabant, de streek rondom Made. De Made ontstond als een verzameling boerderijen op de stadsweide (die Meede) van de stad Geertruidenberg. In 1346 werd toestemming gegeven om huizen op deze weide te bouwen. Made werd pas in 1795 losgemaakt van Geertruidenberg, en werd enkele jaren later iets noordelijker gelegen vissersdorp Drimmelen samengevoegd tot één gemeente. In 1997, bij een gemeentelijke herindeling, werden de gemeentegrenzen weer gewijzigd. [...]
  Toon deze reis

 • Zeeland - Wemeldinge
  Maandag 13 november 2017
  De province Zeeland is altijd een veel gevraagde bestemming vanuit Noord-Holland. Zeeland is een bijzonder waterrijke provincie met een grote geschiedenis. Na Amsterdam was immers Middelburg de belangrijkste stad van de VOC. De watersnoodramp van 1953 heeft Zeeland voorgoed doen veranderen. Enorme waterwerken zijn op gang gekomen om Zeeland veilig te maken, deze werken zijn wereldwijd bekend. De oude stadjes en verscholen dorpen zijn meer dan ooit toegankelijk. In Zuid Beveland verbljiven we mooi centraal om een bezoek te brengen aan Walcheren, Schouwen Duiveland en natuurlijk Noor- en Zuid Beveland.
  Toon deze reis

 • Zuid Limburg - Valkenburg
  Maandag 16 oktober 2017
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.