Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland

 • Drenthe, Odoorn
  27 juli + 20 september
  Een leuke excursiereis naar Odoorn in Drenthe. Een aardig plaatsje iets ten noorden van Emmen. De directe omgeving én de provincie Drenthe leent zich uitstekend voor het maken van leuke excursies langs mooie routes. Drenthe is een rustige provincie met veel natuurschoon, het glooiende gebied met veel bos en heide, maar ook de uitgestrekte veengebieden, met daarin verscholen leuke plaatsen. U gaat een aangename week tegemoet, waarbij bovendien een aantal avonden iets leuks in het hotel wordt georganiseerd.
  Toon deze reis

vlagBelgië-Klaverjasreis

 • West-Vlaanderen, Lo Reninge
  Maandag 4 november 2019
  Het koninkrijk België kent een aantal taalgebieden, het Nederlandstalige Vlaamse gedeelte, het Waals Franse gedeelte, waarvan weer een klein stukje Duitssprekend is en de hoofdstad Brussel. Dit keer zitten we in het zuidwesten van België niet ver van de kust. Dit is het gedeelte waar net de vieringen van de Groote oorlog zijn geweest 100 jaar gelden. Dat heeft toch voor een groot aantal littekens gezorgd in het landschap. Het is een licht glooiend gebied met fraaie steden en stadjes en Altijd weer komt de historie tevoorschijn.
  Toon deze reis

vlagNederland-Klaverjasreizen

 • Drenthe, Vledder
  Maandag 11 november 2019
  Een oude bekende en terug van weggeweest is Vledder in Drenthe. Hier aan de rand van Drenthe en dichtbij zowel Friesland als Overijssel vinden we Vledder. Deze streek kenmerkt zich door zijn rust, het is de minst drukke provincie van Nederland en nergens zijn er echt grote steden te vinden. Veel bossen en af en toe heidevelden, maar ook leuke dorpjes en verassende stadjes, maar wat dacht u van de 52 hunebedden verspreid door deze provincie of de oude Havezathen, maar ook de oude kanalen voor het verschepen van allerlei producten, maar het meeste voor de turf. Vanuit Vledder zitten we mooi centraal om leuke excursies te maken...
  Toon deze reis

 • Gaasterland - Rijs
  Maandag 12 augustus 2019
  Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen.
  Toon deze reis

 • Gaasterland, Rijs
  Maandag 7 oktober 2019
  Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant, Berkel Enschot
  Maandag 28 oktober 2019
  Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. Dit keer nemen we u mee naar de streek in de omgeving van Tilburg: Berkel Enschot, gelegen aan de rand van deze stad. Vlakbij bevinden zich attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Natuur is er in overvloed, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Kortom genoeg te zien voor een mooie midweek.
  Toon deze reis

 • Zuid Limburg, Valkenburg
  Maandag 14 oktober 2019
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

vlagLuxemburg-Klaverjasreis

 • Luxemburg, Vianden
  Maandag 21 oktober 2019
  Het groothertogdom Luxemburg is qua afmeting niet veel groter dan Noord-Holland. Het is een licht glooiend lieflijk heuvellandschap. De kleine dorpjes en stadjes hebben ieder een eigen sfeer en natuurschoon is er in overvloed. De drukte bevindt zich rondom de stad Luxemburg, dit is dan ook het administratief centrum en tevens de grootste stad. Een land ingeklemd tussen Duitsland, Frankrijk en België en van al deze landen heeft het iets meegekregen. Toch heeft Luxemburg een geheel eigen identiteit. Met Vianden hebben we één van de leuke toeristische plaatsjes als uitgangspunt.
  Toon deze reis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.