Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

  vlagKerstreizen

  • Gaasterland - Rijs
   Zaterdag 22 december 2018
   Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen.
   Toon deze reis

  • Noord-Brabant, Made
   Zaterdag 22 december 2018
   Naar de provincie Noord-Brabant met als standplaats Made. Centraal gelegen biedt Made een mooie uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen met de spreekwoordelijke gezelligheid, rijke geschiedenis en ongerepte natuur. De plaats Made heeft een centrumfunctie wat goed te zien is aan het winkelbestand. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie kerstreis te bezorgen.
   Toon deze reis

  vlagWintersport

  • Oostenrijk - Tirol
   26 januari 2019
   Nassereith, gelegen in het Gurgltal op een hoogte van 843m, aan de voet van de 1.212m hoge Fernpas. Het dal met zijn bossen en bergen vormt een prima gebied voor langlaufen en wandelen. We kunnen van hieruit naar Hoch-Imst op 15 minuten vanwaar u naar een hoogte kunt van 2.100m. Of naar het uitgebreide skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen op een 1.000m hoog plateau aan de voet van de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze, met o.a. de bekende skiplaatsen Biberwier (tot 2.412m.), Lermoos (tot 2.233m.)en Ehrwald (tot 1.925m). Qua gezelligheid biedt Lermoos de meeste flair, met ruim 20 restaurants, o.a. ook op de piste van het skigebied de Grubigstein. Een prima verblijf bij Familie Graber van hotel Gurgltalblick, bekend om zijn gastvrijheid en goede maaltijden.
   Toon deze reis

  We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.