Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

 • Gaasterland, Rijs
  Maandag 15 oktober 2018
  Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant, Berkel Enschot
  Maandag 22 oktober 2018
  Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. Dit keer nemen we u mee naar de streek in de omgeving van Tilburg: Berkel Enschot, gelegen aan de rand van deze stad. Vlakbij bevinden zich attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Natuur is er in overvloed, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Kortom genoeg te zien voor een mooie midweek.
  Toon deze reis

 • Zuid Limburg, Valkenburg
  Maandag 8 oktober 2018
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

vlagKerstreizen

 • Gaasterland - Rijs
  Zaterdag 22 december 2018
  Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen.
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant, Made
  Zaterdag 22 december 2018
  Naar de provincie Noord-Brabant met als standplaats Made. Centraal gelegen biedt Made een mooie uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen met de spreekwoordelijke gezelligheid, rijke geschiedenis en ongerepte natuur. De plaats Made heeft een centrumfunctie wat goed te zien is aan het winkelbestand. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie kerstreis te bezorgen.
  Toon deze reis

vlagWintersport

 • Oostenrijk - Tirol
  26 januari 2019
  Nassereith, gelegen in het Gurgltal op een hoogte van 843m, aan de voet van de 1.212m hoge Fernpas. Het dal met zijn bossen en bergen vormt een prima gebied voor langlaufen en wandelen. We kunnen van hieruit naar Hoch-Imst op 15 minuten vanwaar u naar een hoogte kunt van 2.100m. Of naar het uitgebreide skigebied Tiroler Zugspitzarena, gelegen op een 1.000m hoog plateau aan de voet van de hoogste berg van Duitsland: de Zugspitze, met o.a. de bekende skiplaatsen Biberwier (tot 2.412m.), Lermoos (tot 2.233m.)en Ehrwald (tot 1.925m). Qua gezelligheid biedt Lermoos de meeste flair, met ruim 20 restaurants, o.a. ook op de piste van het skigebied de Grubigstein. Een prima verblijf bij Familie Graber van hotel Gurgltalblick, bekend om zijn gastvrijheid en goede maaltijden.
  Toon deze reis

vlagLuxemburg

 • Luxemburg, Vianden
  Maandag 5 november 2018
  Het groothertogdom Luxemburg is qua afmeting niet veel groter dan Noord-Holland. Het is een licht glooiend lieflijk heuvellandschap. De kleine dorpjes en stadjes hebben ieder een eigen sfeer en natuurschoon is er in overvloed. De drukte bevindt zich rondom de stad Luxemburg, dit is dan ook het administratief centrum en tevens de grootste stad. Een land ingeklemd tussen Duitsland, Frankrijk en België en van al deze landen heeft het iets meegekregen. Toch heeft Luxemburg een geheel eigen identiteit. Met Vianden hebben we één van de leuke toeristische plaatsjes als uitgangspunt.
  Toon deze reis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.