Hippo Reizen

Busreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Busreizen

  Deel deze pagina:

Onderstaand een overzicht van onze meerdaagse touringcarreizen met uitgebreide extra reisinformatie. Bovendien kunt u online uw reservering maken of neem telefonisch contact met ons op.

vlagNederland - Klaverjasreizen

 • Gaasterland - Rijs
  Maandag 30 juli 2018
  Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen.
  Toon deze reis

 • Gaasterland, Rijs
  Maandag 15 oktober 2018
  Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.
  Toon deze reis

 • Noord-Brabant, Berkel Enschot
  Maandag 22 oktober 2018
  Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. Dit keer nemen we u mee naar de streek in de omgeving van Tilburg: Berkel Enschot, gelegen aan de rand van deze stad. Vlakbij bevinden zich attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Natuur is er in overvloed, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Kortom genoeg te zien voor een mooie midweek.
  Toon deze reis

 • Veluwe, Vierhouten
  Maandag 12 november 2018
  De Veluwe is een overwegend beboste landstreek in de Nederlandse provincie Gelderland en een voormalig kwartier van het hertogdom Gelre, nu de provincie Gelderland. Dit gebied beslaat circa 1.000 km². Het is op het land gezien ons grootst aaneengesloten natuurgebied. Globaal gezien ligt de regio ingesloten tussen het IJsseldal, de Veluwerandmeren, de Nederrijn en de Gelderse Vallei. Centraal op de Veluwe vinden we Vierhouten, niet voor niets heet dit dorp Vierhouten omdat je naar elke windstreek door het bosrijke gebied rijdt. Een gebied met open heide, koele bossen, wuivende sparren en grillige eiken. Hier kunnen we alle kanten op om u wat moois te laten zien van deze omgeving.
  Toon deze reis

 • Zuid Limburg, Valkenburg
  Maandag 8 oktober 2018
  Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.
  Toon deze reis

vlagLuxemburg

 • Luxemburg, Vianden
  Maandag 5 november 2018
  Het groothertogdom Luxemburg is qua afmeting niet veel groter dan Noord-Holland. Het is een licht glooiend lieflijk heuvellandschap. De kleine dorpjes en stadjes hebben ieder een eigen sfeer en natuurschoon is er in overvloed. De drukte bevindt zich rondom de stad Luxemburg, dit is dan ook het administratief centrum en tevens de grootste stad. Een land ingeklemd tussen Duitsland, Frankrijk en België en van al deze landen heeft het iets meegekregen. Toch heeft Luxemburg een geheel eigen identiteit. Met Vianden hebben we één van de leuke toeristische plaatsjes als uitgangspunt.
  Toon deze reis

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.