Hippo Reizen

Kerstreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Kerst- en klaverjasreis Gaasterland, Rijs

Maandag 23 december 2019

Deze prima bestemming in Rijs hebben we ook in 2019 in ons kerstreizenprogramma staan. Ook dit keer nemen wij u 6 dagen mee. Centraal gelegen in het Gaasterland biedt dit een mooie uitvalsbasis in Friesland. Daardoor kunnen wij u een afwisselende reis aanbieden. Het plaatsje Rijs is een klein plaatsje gelegen in een bosrijke omgeving, vlakbij het IJsselmeer. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze reis is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie kerstreis te bezorgen.

Meer informatie


Kerst- en klaverjasreis Noord-Brabant, Made

Zondag 22 december 2019

Ook dit jaar naar de provincie Noord-Brabant met als standplaats Made. Centraal gelegen biedt Made een mooie uitvalsbasis om deze omgeving te verkennen met de spreekwoordelijke gezelligheid, rijke geschiedenis en ongerepte natuur. De plaats Made heeft een centrumfunctie wat goed te zien is aan het winkelbestand. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen. De gastvrije medewerkers van dit hotel zullen er alles aan doen om u een mooie kerstreis te bezorgen.

Meer informatie

Andere bestemmingen

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.