Hippo Reizen

Nederland-Klaverjasreizen

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Drenthe, Vledder

Maandag 11 november 2019

Een oude bekende en terug van weggeweest is Vledder in Drenthe. Hier aan de rand van Drenthe en dichtbij zowel Friesland als Overijssel vinden we Vledder. Deze streek kenmerkt zich door zijn rust, het is de minst drukke provincie van Nederland en nergens zijn er echt grote steden te vinden. Veel bossen en af en toe heidevelden, maar ook leuke dorpjes en verassende stadjes, maar wat dacht u van de 52 hunebedden verspreid door deze provincie of de oude Havezathen, maar ook de oude kanalen voor het verschepen van allerlei producten, maar het meeste voor de turf. Vanuit Vledder zitten we mooi centraal om leuke excursies te maken...

Meer informatie


Gaasterland - Rijs

Maandag 12 augustus 2019

Wederom een leuke reis naar de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs. Bijzonder is dat u zelf in dit hotel onbeperkt een kopje koffie of thee kunt nemen. Voor onze groep is één van de zalen gereserveerd om gezellig te klaverjassen.

Meer informatie


Gaasterland, Rijs

Maandag 7 oktober 2019

Uiteraard naar Friesland met de bestemming Rijs in het Gaasterland, gelegen in Nationaal Landschap Zuidwest Fryslân. De streek is, anders dan het veelal vlakke weidekarakter van Friesland, juist glooiend en bosrijk. Dit zijn in de ijstijd opgestuwde keileemruggen, overdekt met een laag zand. Vanwege de zandverstuivingen hier heeft Staatsbosbeheer het gebied rond 1900 beplant met bos. Het hoogste punt van Gaasterland, het Mirnser Klif, is 12,70 m. boven NAP ten zuidwesten van Oudemirdum, aan de rand van het Jolderenbos. In het glooiende en bosrijke Gaasterland vinden we onze standplaats Rijs.

Meer informatie


Noord-Brabant, Berkel Enschot

Maandag 28 oktober 2019

Noord-Brabant biedt naast de spreekwoordelijke gezelligheid ook een grote variëteit aan streken, maar het kent ook een rijke geschiedenis en ongerepte natuur. Dit keer nemen we u mee naar de streek in de omgeving van Tilburg: Berkel Enschot, gelegen aan de rand van deze stad. Vlakbij bevinden zich attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse Bergen. Natuur is er in overvloed, zoals de Oisterwijkse bossen en vennen en Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Kortom genoeg te zien voor een mooie midweek.

Meer informatie


Zuid Limburg, Valkenburg

Maandag 14 oktober 2019

Het Zuid-Limburgse landschap is een onvolprezen fraai gebied, dat het hele jaar door een intense warmte uitstraalt. Het heeft altijd iets zonnigs, weer of geen weer, waar de gastvrije mensen met Bourgondische inslag u op een fantistische manier inpalmen. Een gevoel, dat nog verstrekt lijkt te worden door de vriendelijke "zachte g", die het Limburgs dialect zo kenmerkt. Vanuit Valkenburg aan de Geul verkennen we de wijde omgeving.

Meer informatie

Andere bestemmingen

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.