Hippo Reizen

Busreizen én Reisbureau

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Hippo doet nog veel meer

    Deel deze pagina:

Naast ons touringcarprogramma verzorgen wij ook groepsreizen. Alles wat
met vakantie en reizen te maken heeft, kunnen wij voor u regelen. Een kleine greep:

Verenigings- of familiedag

Dagtochten organiseren voor verenigingen en/of families is ook ons vak en zeg nu eerlijk, wat is er ontspannender, dan zonder zorgen uit en thuis gebracht te worden per luxe touringcar. Het is mogelijk om alleen een touringcar te huren naar een bepaalde bestemming. Het is ook mogelijk om restaurants, attracties, musea, hotels en dergelijke door ons vast te laten leggen. Bovendien hebben wij een uitgebreid dagtochtenprogramma voor groepen. Dit bespaart u veel tijd en kopzorgen en u kunt rustig instappen, wetende dat hetgeen besproken is, door ons ook geregeld is. U kunt dit dagtochtenprogramma bij ons bestellen of maak een afspraak zodat wij het een en ander met u kunnen doorspreken. Het verplicht u tot niets en u krijgt zeker nieuwe, verrassende reisideeën.

Bushuur

Wilt u een touringcar huren,dit kan zijn voor 1 dag, maar uiteraard ook voor meerdere dagen, in binnen- en buitenland. Informeer naar de prijzen telefonisch of per email, u kunt bovendien online via www.rasch.nl digitaal een offerte verzenden. Touringcarbedrijf Rasch is onze huisvervoerder.

Klaverjasreizen

Elk jaarorganiseren wij diverse klaverjasreizen, waarbij er overdag een normaal excursieprogramma zal zijn en er een aantal avonden een klaverjasdrive georganiseerd wordt. We spelen daarbij om leuke prijzen en reischeques. Uiteraard bent u niet verplicht omdeel te nemen aan de klaverjascompetitie. Voor meer informatie: zie de button klaverjasreizen onder de tab busreizen.

Kerstreizen

Laat u verwennen tijdens de feestdagen. Het kerstreizenprogramma 2020 is in de maand augustus beschikbaar.

Wintersportreis

Elk jaar organiseren we elk jaar een wintersportreis naar Oostenrijk, deze vindt meestal plaats in de laatste week van januari.

Maar ook uw individuele reis kunnen wij voor u regelen!

Ons reisbureau, dat is aangesloten bij de ANVR, de S.G.R. en het Calamiteitenfonds, kan ook reizen boeken naar vrijwel elke bestemming in de gehele wereld. Of u nu kiest voor een volledig verzorgde rondreis door de Verenigde Staten, cruisevakantie, stedentrip of een strandvakantie naar Turkije, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen en brengen dit onder bij gerenommeerde touroperators. Verkoop van alleen losse lijndienstvliegtickets is niet mogelijk, wél indien in combinatie met bij ons gereserveerde hotel/appartement en/of autohuur. 

Winterzon en wintersport

In het winterseizoen zijn er veel mogelijkheden om er op uit te gaan. U kunt hierbij denken aan een weekje naar de Canarische eilanden, maar ook een complete overwinteringsreis van meer dan 3 maanden. De sneeuw in Oostenrijk/ Zwitserland of Frankrijk is een enorme trekpleister. Maar denkt u ook eens aan Canada of de Verenigde Staten om te skieën. Of het nu gaat om een appartement of een hotel, bij Hippo kunnen wij het voor u regelen.

Hotelreservering

U wilt een lang weekend naar Berlijn, Parijs of waar dan ook? Hippo selecteert voor u het hotel, dat past bij uw wensen, maar ook uw portemonnee. U kunt met eigen auto reizen, maar ook met de trein of het vliegtuig. Bovendien is elke denkbare combinatie mogelijk. Wilt u verder van huis, naar bijvoorbeeld New York? Het is allemaal mogelijk. Eventueel compleet met reis- en routeadvies, dat bespaart u veel huiswerk.

 

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.