Hippo Reizen

Busreizen én Reisbureau

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Waar naar toe met reisbureau Hippo

    Deel deze pagina:

Ons reisbureau, dat is aangesloten bij de ANVR, de S.G.R. en het Calamiteitenfonds, boekt reizen naar vrijwel elke bestemming in de gehele wereld. Of u nu kiest voor een volledig verzorgde rondreis door de Verenigde Staten, cruisevakantie, stedentrip of een strandvakantie naar Turkije, wij kunnen het allemaal voor u verzorgen en brengen dit onder bij gerenommeerde touroperators welke ook bij de SGR en ANVR is aangesloten. Ook bemiddelen we ook voor ANWB en Pharos Reizen. Verkoop van alléén losse lijndienstvliegtickets is niet mogelijk, maar wél indien in combinatie met een bij ons gereserveerde hotel/appartement en/of autohuur, deze vliegtarieven zijn veelal ook voordeliger dan losse vliegtickets en met soepelere voorwaarden.

Winterzon en wintersport

In het winterseizoen zijn er veel mogelijkheden om er op uit te gaan. U kunt hierbij denken aan een weekje naar de Canarische eilanden, maar ook een complete overwinteringsreis van meer dan 3 maanden. De sneeuw in Oostenrijk/ Zwitserland of Frankrijk is een enorme trekpleister. Maar denkt u ook eens aan Canada of de Verenigde Staten om te skieën. Of het nu gaat om een appartement of een hotel, bij Hippo kunnen wij het voor u regelen.

Hotelreservering en stedenreis

U wilt een lang weekend naar Berlijn, Parijs of waar dan ook? Hippo selecteert voor u het hotel, dat past bij uw wensen, maar ook uw portemonnee. U kunt met eigen auto reizen, maar ook met de trein of het vliegtuig. Bovendien is elke denkbare combinatie mogelijk. Wilt u verder van huis, naar bijvoorbeeld New York? Het is allemaal mogelijk. 

Autoverhuur

Uw vakantiebestemming verkennen per huurauto? Ook dit kunnen wij voor verzorgen. Wij bemiddelen via Sunny Cars, waarbij alle verzekeringen, eigen risico's en vele extra's zijn inbegrepen, dit verkomt teleurstellingen achteraf. 

 

ANVR consumentenvoorwaarden

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.