Hippo Reizen

Busreizen én Reisbureau

0227 591604De leukste reizen voor een vriendelijke prijs

Touroperators

    Deel deze pagina:

Reisbureau Hippo werkt samen met vrijwel alle, bij de ANVR en SGR aangesloten, Nederlandse touroperators.

In het reisbureau kunt u terecht voor deskundig advies en evt. vragen en beschikbaarheid. Uiteraard kunt u ook telefonisch of per email contact met ons opnemen.

Bent u echter benieuwd naar de beschikbaarheid van de door u uitgezochte vakantie (bijv. buiten openingsuren van ons reisbureau) dan kunt u d.m.v. onderstaande links uw keuze raadplegen. U kunt evt. uw reservering bij één van deze touroperators afronden in deze links, de boeking wordt dan aan reisbureau Hippo gelinkt en op de gebruikelijke en vertrouwde manier door ons afgehandeld.

ANVR consumentenvoorwaarden

  

Independant Travel Agents Combination (ITAC) is een inkoopcoöperatie van zelfstandige, onafhankelijke reisbureaus en is in 1984 opgericht. Met ingang van 1 januari 2017 heeft ITAC 28 leden met 29 vestigingen in heel Nederland. Naast een collectieve inkoop waardoor aantrekkelijke tarieven kunnen worden aangeboden, kunnen zij u voorzien van een perfect reisadvies. Daarnaast hebben alle aangesloten reisbureaus naast een ANVR label ook een SGR garantie zodat uw reisgeld veilig is zonder extra kosten. Ook reisbureau Hippo is lid van deze coöperatie.

Met de Jong Intra haal je meer uit je vakantie! Uiteraard voor alle busexursiereizen, maar ook voor city-trips, verre vakanties en europese vakanties per auto of vliegtuig met lijndienst.
Zeetours cruises Ons vertrouwde adres voor alle cruisemaatschappijen wereldwijd.
Neckermann Reizen biedt u een zeer breed scala aan reizen. Met eigen auto in Europa en per vliegtuig binnen en buiten Europa.Neckermann valt onder het moederbedrijf Thomas Cook.
Wanneer u met de auto op vakantie wilt naar bungalow of hotel, dan is de juiste keuze. Maar ook voor een citytrip (met of zonder vlucht of trein), bent u bij hen aan het juiste adres. Vrij Uit valt onder het moederbedrijf Thomas Cook, waaronder Neckermann ook valt, klik voor het aanbod van Vrij Uit op dus op Neckermann Reizen (zie hierboven).
Klik hier voor een RP Holiday vakantie voor bungalows in Nederland en buitenland, meer bekend als Roompot vakanties.
Klik hier voor een Suncamp vakantie Voor uw kampeervakantie in tent, bungalow, glamping, caravan of alleen staanplaatsen voor eigen tent of caravan.
Wij bieden u direct en eenvoudig toegang tot een groot aantal hotels, inclusief informatie over beschikbaarheid. Op de volgende paginas vindt u on-line reserveringsmogelijkheden voor alle hotels.
In samenwerking met Overtocht.nl is het nu mogelijk om uw ferry-overtocht te berekenen en te reserveren. 24 uur per dag bereikbaar en boekbaar via deze site. Klik hier voor direct reserveren.
Alamo biedt wereldwijd 1500 locaties in meer dan 45 landen.
Alamo is vooral specialist in autohuur in Noord Amerika met zeer voordelige tarieven en veel verhuurlocaties.

Auto huren? Het credo van Sunny Cars:
"Rent a smile"!
Bij deze autoverhuur heeft u géén eigen risico, zijn alle verzekeringen inclusief en zijn ook evt. kosten bij schade aan banden, bodem, ramen en dak inbegrepen.
Klik hier

Sunair Voor een enorm aanbod van fantastische stedentrips én reizen naar de Kanaaleilanden Guernsey, Jersey, Herm, Sark en Alderney.

We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat u onze reizen zo goed mogelijk beleeft. Bekijk onze cookieverklaring en privacybeleid voor meer informatie.